NEWS

RockOpera Praha zveřejnila termíny vystoupení na další sezónu. Uvedená představení, včetně divadelní premiéry nové hororové opery Frankenstein, ovšem nejsou tím jediným, co ji v následujícím půl roce čeká. V plánu je také první turné v její historii nebo hraní v Norsku.

RockOpera Praha uvede v neděli 16. prosince představení s Kamilem Střihavkou, Irinou Andreevou a dalšími Malý princ. Přestože holešovické divadlo hraje zpravidla v pracovní dny, rodinnou rockovou operu na motivy světoznámé knihy Antoine de Saint-Exupéryho uvádí hlavně o víkendech. Nadcházející repríza bude navíc posledním předvánočním představením ...

RockOpera Praha ukončí předposlední měsíc roku reprízou své úplně první rockové opery. "Antigona", vyprávějící příběh o dívce, která se vzepře zákonu, aby dodržela rodinné tradice, se na jevišti divadla objeví už 30. listopadu. V titulní roli se představí Linda Fait.

RockOpera Praha dává opět nahlédnout do svého zákulisí. Po delší době totiž zveřejnila nový díl svého vlogu Na prkně, který ukazuje, jaká atmosféra vládla před minulo reprízou Romea & Julie.

RockOpera Praha už 4. října odehraje reprízu rockové opery Romeo & Julie. Tentokrát ovšem se zpěvačkou Beego a Honzou "Láskou" Tláskalem, kteří se spolu poprvé představí na jevišti v titulních rolích.

RockOpera Praha 4. října odehrála reprízu rockové adaptace Shakespearova díla Romeo & Julie s novým obsazením hlavních rolí. Jako veronští milenci se představili zpěvačka Beego a Honza "Láska" Tláskal. V romantických příbězích bude divadlo pokračovat také s druhým říjnovým představením.